Виберіть сторінку

Чергове засідання кафедри менеджменту та поведінкової економіки

Чергове засідання кафедри менеджменту та поведінкової економіки

11 вересня відбулося чергове засідання кафедри менеджменту та поведінкової економіки економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Засідання кафедри розпочалося з нагородження переможців літнього фотоконкурсу «Знайомство викладачів зі студентами». У соціальних мережах викладачі розмістили фото своїх робочих столів і запропонували студентам відгадати, кому вони належать. Студенти економічного факультету брали активну участь у конкурсі, адже їм імпонувала така цікава та креативна ідея. Найбільшу кількість робочих місць викладачів вдалося відгадати студентці економічного факультету Вероніці Старостенко. Найбільше вподобань зібрав стіл доцента кафедри Ганни Володимирівни Середи. Переможців літнього фотоконкурсу нагородили призами – сувенірною продукцією Стусівського університету.

Також на засіданні обговорили питання щодо роботи кафедри, розглянули план проведення заходів на поточний навчальний рік та окреслили подальші плани.

Жваве обговорення викликав процес підготовки до святкування Дня HR-менеджера, що традиційно відзначається в третю середу вересня. З нагоди свята кафедра менеджменту та поведінкової економіки організовує HR FEST DONNU за участю провідних фахівців-практиків у сфері управління персоналом та студентів Стусівського університету. Захід відбудеться 19 вересня у Коворкінгу ДонНУ імені Василя Стуса, початок о 15 годині. Чекаємо на вас!

Архіви

Приєднуйтеся до нас