Виберіть сторінку

Зі Святом Весни

Зі Святом Весни
У Стусівському університеті вітали зі Святом Весни

На передодні Міжнародного дня жінок у Стусівському університеті вітали з чудовим та світлим Святом Весни жінок та дівчат великої Університетської родини.

Розпочалося привітання із відеоролика, у якому представники сильної статті адресували теплі, ніжні, щирі слова усім панянкам. Розчулені та зворушені учасниці аплодували, адже таке привітання виявилося неочікуваним, але дуже приємним сюрпризом.

Ректор Стусівського університету привітав усіх присутніх та наголосив, що це чудове весняне свято – гарний привід аби привітати та подякувати усім жінкам: «Жінки у нас симпатичні, гарні, розумні, професійні та добропорядні. Сама природа говорить про те, що початок весни – чарівна пора оновлення, усе навкруги розквітає та стає гарним, і саме жінки є уособленням цієї краси. Тому хотілося б побажати гармонії як у матеріальному аспекті, так і духовному. Любові та поваги вам, шановні жінки!».

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся й голова профспілкової організації Дмитро Геннадійович Кудінов: «Вітаю вас з цим прекрасним святом, бажаю, щоб у сім’ях завжди панувала любов та взаєморозуміння, посміхайтеся частіше, міцного здоров’я та щастя!»

Створювали святкову атмосферу талановиті студенти Донецького національного університету імені Василя Стуса ліричними музичними композиціями, піснями та жартівливою постановкою.

Архіви

Приєднуйтеся до нас