Виберіть сторінку

ПРОДОВЖУЮЧИ ТРАДИЦІЇ, ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ

ПРОДОВЖУЮЧИ ТРАДИЦІЇ, ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ

Щорічне проведення кафедрою обліку, аналізу і аудиту Регіональної обліково-економічної олімпіади «Мій перший крок у професійне майбутнє» приваблює нових учасників та стає гарною традицією.

Інтелектуальне змагання серед учнів 10-11 класів та студентів-випускників навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації відбувається з метою пошуку обдарованої молоді, яка прагне випробувати свої сили в обліково-економічному напрямі та визначитися з майбутньою професією.

В останній день зими уже четвертий рік поспіль на економічному факультеті відбулася Регіональна обліково-економічна олімпіада «Мій перший крок у професійне майбутнє». У І етапі олімпіади, яка пройшла в онлайн-форматі, взяли участь 70 школярів та студентів коледжів. У ІІ етап пройшло 33 учасники, які представляли Вінницьку, Львівську, Житомирську та Чернігівську області.

Переможці олімпіади були нагороджені дипломами І – ІІІ ступенів та подарунками від Донецького національного університету імені Василя Стуса і цікавими книгами. Усі учасники олімпіади отримали сертифікати та пам’ятні подарунки.

Щиро дякуємо школярам і студентам коледжів, які присвятили свій вихідний день для участі в олімпіаді, випробували свої сили, знайшли нових друзів.

Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри обліку, аналізу і аудиту, кандидату економічних наук Олені Тимофіївні Поліщук, яка ініціювала таку цікаву олімпіаду, що сприяє мотивації молоді до навчання. Неупередженість та об’єктивність журі олімпіади дозволили визначити переможців та переконати учасників у важливості знань та відкритості до нового досвіду і зростання.

Варто відзначити, що олімпіада стає потужною платформою для нових знайомств та подальшої плідної співпраці економічного факультету і представників закладів освіти з різних регіонів України. З гордістю та радістю зазначимо, що учасники минулорічних олімпіад стали студентами спеціальностей нашого Університету в цілому та економічного факультету зокрема. Отже, чекаємо, що учасники цьогорічної олімпіади невдовзі поповнять лави студентів Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Євген Іонін, завідувач кафедри обліку, аналізу і аудиту

Архіви

Приєднуйтеся до нас