Виберіть сторінку

Проєкт «Відкрий себе» у рамках IV Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування

Проєкт «Відкрий себе» у рамках IV Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування
Донецький національний університет імені Василя Стуса змінює середовище на краще як надійний та соціально відповідальний партнер для громади Вінниччини. У партнерстві з Центром аналізу та розвитку громадських комунікацій “ДІАЛОГ”, за фінансової підтримки Вінницької обласної державної адміністрації в рамках інноваційного проєкту «Відкрий себе» IV Всеукраїнської школи публічної політики та адміністрування відбулася презентація промороликів п’ятивимірного бренду Іллінецької, Барської та Лука-Мелешківської об’єднаних територіальних громад. Саме ці ОТГ отримали перемогу в конкурсі з визначення та розроблення програм інститутами громадянського суспільства, які у 2020 році були фінансово підтримані з обласного бюджету.
Мета проєкту – просування території та зміцнення її позитивного іміджу шляхом промороликів.
Відкрив захід ректор Стусівського університету Роман Гринюк, наголосивши, що проєкт сприяє розвитку регіону та формуванню ефективної команди управлінців нового часу.
Проректор з інноваційної діяльності та розвитку інфраструктури Андрій Гижко розповів про натхненну роботу об’єднаної команди над проєктом, процес створення роликів для стейкголдерів, що дають можливість презентувати історію та досягнення громад у широкому медійному просторі. Інноваційний науково-розроблений формат промо буде доступний та інтуїтивно зрозумілий мешканцям будь-якого регіону України, і не лише.
Керівник проєкту, перший проректор Тетяна Нагорняк зазначила: «Формуванням брендів територій експерти-практики Донецького національного університету імені Василя Стуса займаються уже більше 20 років, а на його базі функціонує наукова школа прикладної політології. Завдяки цьому досвіду та новим дослідженням і було створено проморолики для ОТГ – переможців проєкту «Відкрий себе». Я рада, що академічна наука вкотре стала в нагоді місцевим територіальним громадам».
Власне за словами самих представників Іллінецької, Барської та Лука-Мелешківської ОТГ проморолики, які були створені для них колективом ДонНУ імені Василя Стуса, перевершили їхні сподівання.
На завершення онлайн-презентації Тетяна Леонтіївна привітала лідерів територіальних громад із прийдешнім Днем місцевого самоврядування і підтвердила сподівання голів ОТГ на подальшу плідну співпрацю.
Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас