Виберіть сторінку

Відкриття “Іnteractive teaching art”

Відкриття “Іnteractive teaching art”
Донецький національний університет імені Василя Стуса – центр успіху та інновацій, взірець впровадження якості вищої освіти та інтерактивних методик викладання.
Сьогодні в Стусівському університеті відбулося урочисте відкриття унікальної програми підвищення кваліфікації для вчителів закладів повної загальної середньої освіти Вінницької області Майстерня «Іnteractive teaching art».
Учасників програми привітав ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Роман Гринюк. У промові він закцентував увагу на участі Стусівського університету в житті Вінницької громади, формуванні нових можливостей в умовах викликів нової української школи та карантинних обмежень, впровадженні інтерактивних методик навчання. Роман Федорович закликав учасників проєкту скористатися можливістю опанування нових скілів та можливостей, побажав плідної роботи, натхнення та мотивації.
Звертаючись до учасників проєкту, перший проректор ДонНУ імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк підкреслила: «Програму «Interactive Teaching Art» створено на замовлення викладачів загальноосвітніх шкіл Вінницької області на базі внутрішньокорпоративної програми підвищення кваліфікації викладачів Стусівського університету Майстерня «Teaching Art» та програми «Мистецтво управління освітою» на запит керівників професійно-технічної освіти». Тетяна Леонтіївна подякувала вчителям за їхнє прагнення знову і знову виходити до дошки і навчатися новим методикам та опановувати сучасні кейси ефективної дистанційної освіти. Також перший проректор подякувала викладачам Стусівського університету, які протягом 2 тижнів будуть ділитися з освітянами інноваційними методиками та власним досвідом викладання. Тетяна Леонтіївна запропонувала учасникам проєкту озвучити свої очікування від участі в програмі та висловила сподівання, що результати спільної роботи співпадуть з очікуваннями.
Окуньовська Юлія розповіла про новий онлайн-формат Майстерні «Interactive Teaching Art». Цього року тренінгові навчальні заняття будуть записуватися за допомогою сучасного обладнання та транслюватися на мультимедійних хостингових платформах.
Проректор з інноваційної діяльності та розвитку інфраструктури Андрій Гижко окреслив основні компетентності та фахові знання, які отримають учасники програми по завершенню підвищення кваліфікації.
Проєкт передбачає проведення серії тренінгів, воркшопів, майстер-класів, вебінарів у м. Вінниці на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса. Цьогорічний онлайн-формат Майстерні «Interactive Teaching Art» також передбачає обмін досвідом між учасниками та дискусійні обговорення.
Прес-центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас