Виберіть сторінку

Іnteractive teaching art

Іnteractive teaching art
Вихідні – час для плідної роботи, підвищення кваліфікації та самовдосконалення разом з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса – провідним центром освіти, науки та інновацій.
5 грудня у Стусівському університеті пройшли перші заняття в рамках постійно діючої майстерні підвищення кваліфікації для вчителів закладів повної загальної середньої освіти Вінницької області з використанням інтерактивних методик викладання «Іnteractive teaching art».
Учасники програми мали чудову можливість прослухати серію тренінгів від кращих практиків – прогресивних науково-педагогічних працівників Донецького національного університету імені Василя Стуса, і не тільки.
Доцент кафедри теорії і практики перекладу факультету іноземних мов, кандидат філологічних наук Оксана Володимирівна Ковтун презентувала тренінг «Інтерактивні методики навчання та використання digital-технологій у процесі викладання іноземної мови».
Доцент кафедри української мови філологічного факультету, кандидат філологічних наук Олена Важеніна ознайомила слухачів з використанням методичної технології «Читання та письмо для розвитку критичного мислення» (ЧПКМ) на уроках української мови».
Про фасилітаційні техніки у викладанні розповіла доцент кафедри менеджменту та поведінкової економіки економічного факультету, кандидат економічних наук Анна Середа радник з питань громадянської освіти (IFES Ukraine), кандидат історичних наук Юлія Пачос провела тренінг «Історія як простір формування світогляду особистості через інтерактивні методики викладання».
Вчителі загальноосвітніх шкіл Вінницької області дізналися про сучасні форми і методи, прийоми організації навчального процесу, завдяки digital-технологізації закріпили на практиці уміння застосовувати інтерактивні методики викладання.
Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас