Виберіть сторінку

Випуск бакалаврів

Випуск бакалаврів
Впродовж 9-14 липня у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулися урочисті церемонії вручення дипломів випускникам СО «Бакалавр».
940 бакалаврів отримали омріяні дипломи та стали на шлях професійного становлення та кар’єрного зростання. Пишаємося, що 98 наших випускників отримали дипломи з відзнакою!
На запрошення факультетів, разом з деканами, завідувачами випускових кафедр і викладачами, дипломи вручали ректор -Роман Гринюк, перший проректор Тетяна Нагорняк і проректор з наукової роботи Ілля Хаджинов.
Факультет інформаційних і прикладних технологій  підготував 183 бакалаври (11 випускників отримали дипломи з відзнакою), Факультет хімії, біології і біотехнологій – 87 бакалаврів (4 – отримали дипломи з відзнакою), Факультет історії та міжнародних відносин  підготував 65 бакалаврів (8 – отримали дипломи з відзнакою), Філологічний факультет а – 72 бакалаври (14 – отримали дипломи з відзнакою), Факультет іноземних мов  – 86 бакалаврів (10 – отримали дипломи з відзнакою), Економічний факультет  – 250 бакалаврів (33 – отримали дипломи з відзнакою), Юридичний факультет  – 197 бакалаврів (18 – отримали дипломи з відзнакою).
Найбільше висококваліфікованих фахівців підготовлено за такими спеціальностями: «Право» – 197 осіб, «Філологія» – 105 осіб, «Комп’ютерні науки» – 60 осіб, «Менеджмент» – 56 осіб, «Біологія» – 54 особи.
Дорогі випускники, вітаємо вас із цією знаменною подією у вашому житті. Щиро дякуємо за глибоку довіру, кращі роки в рідній Alma Mater, знакові здобутки та перемоги, невимовну любов до Стусівського університету! Віримо, що отримані знання та кваліфікація дозволять вам гідно нести почесне звання випускника Донецького національного університету імені Василя Стуса, реалізувати амбітні плани та здійснити заповітні мрії! Бажаємо вам успіху, натхнення, підкорення нових вершин, розвитку та процвітання!
Чекаємо на вас у магістратурі рідного Університету!

Архіви

Приєднуйтеся до нас