Виберіть сторінку

Спеціальна короткострокова програма підвищення кваліфікації «Розробка та впровадження Стратегії розвитку»

Спеціальна короткострокова програма підвищення кваліфікації «Розробка та впровадження Стратегії розвитку»

У Стусівському університеті завершилась робота п’ятиденної спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Розробка та впровадження Стратегії розвитку» для лінійних керівників управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
У рамках завершального модулю перші керівники Служби: Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук, Перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан, Заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Валерій Сиченко разом із лінійними керівниками управлінь працювали над поєднанням та узгодженням місії, бачення та спільних пріоритетів Стратегії розвитку Служби за для її ефективної реалізації та просуванню образів, смислів і напрацьованих під час тренінгів наративів Держпродспоживслужби у комунікаційному полі.
За результатами навчання ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор юридичних наук, професор Роман Гринюк урочисто вручив учасникам і тренерам-авторам програми посвідчення.
Доктор політичних наук, професор, перший проректор ДонНУ імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк подякувала всім учасникам за яскраву командну роботу та спільний позитивний результат програми. Тетяна Леонтіївна зазначила що саме представники кадрового ядра Служби є рушийною силою її розвитку.
Кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки економічного факультету Олександр Трегубов відзначив високий емоційний рівень вражень учасників програми, що обов’язково спонукатиме їх до подальших дій.
Кандидат політичних наук, в.о. завідувача кафедри журналістики та соціальних комунікацій факультету інформаційних і прикладних технологій Сергій Бондаренко подякував учасникам за неочікувано високу активність під час тренінгів, а клінічний та соціальний психолог, старший викладач кафедри психології філологічного факультету Наталія Лапшова особливо підкреслила потужний потенціал колективу учасників здатного до самовдосконалення та руху вперед.
Стусівський – вибір найкращих!
Далі буде!

Архіви

Приєднуйтеся до нас