Виберіть сторінку

Навчальна програма підвищення кваліфікації «Інструменти стратегічного управління в менеджменті ЗВО» набирає обертів

Навчальна програма підвищення кваліфікації  «Інструменти стратегічного управління в менеджменті ЗВО» набирає обертів

Внутрішньокорпоративна навчальна програма підвищення кваліфікації для деканів факультетів/директорів інститутів, завідувачів кафедр «Інструменти стратегічного управління в менеджменті ЗВО» у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса набирає обертів.
Тренери програми, перший проректор Cтусівського університету, доктор політичних наук, професор Тетяна Нагорняк та завідувач кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки ДонНУ імені Василя Стуса Олександр Трегубов, привітали учасників програми та подякували їм за те, що поділилися рефлексіями першого модулю «Стратегічне управління розвитком структурних підрозділів ЗВО» у соцмережах.
У рамках модулю «Визначення пріоритетів розвитку Університету як складових його Стратегії» тренери разом з учасниками напрацювали кореляційні матриці (лінії сили, лінії захисту, лінії попередження, лінії покращення), перспективні задачі кафедр і факультетів/інституту, сформували композицію задач відповідно до пріоритетів діяльності Університету.
Під керівництвом тренерів слухачі програми провели декомпозицію цільових показників діяльності та кореляцію завдань і заходів із ключовими показниками діяльності деканів факультетів/директора інституту і завідувачів кафедр.
Фінальна рефлексія дня вимірювана «Градусником стану» зашкалювала від емоційності та змістовності відгуків учасників тренінгу щодо командної роботи, обміну досвідом, спільних напрацювань, емоційної відкритості, синергії думок та можливостей навчатись разом та один в одного.

Прес центр

Архіви

Приєднуйтеся до нас