Виберіть сторінку

Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання

Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання

Ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Роман Гринюк взяв участь у роботі конференції ректорів 5 пілотних закладів вищої освіти – учасників Проєкту “Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання”.
На конференції було підведено підсумки першого в Україні моніторингу корупційних ризиків у вищій освіти, на основі якого напрацьовані плани по їх мінімізації у кожному із закладів вищої освіти – учасників антикорупційного проєкту.
Уже на цьому етапі ректори та уповноважені пілотних університетів зможуть поширювати свої вдалі практики серед інших закладів вищої освіти та стати лідерами спеціалізованої навчальної мережі.
Проєкт “Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання” реалізується Асоціація юридичних клінік України – АЮКУ завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID), за підтримки USAID_ВзаємоДія та експертної підтримки Національне агентство з питань запобігання корупції – НАЗК

Участь у проєкті також беруть: Національний університет «Острозька академія» (м. Острог, Рівненська обл.), Державний університет економіки і технологій ДУЕТ (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.), Університет державної фіскальної служби України Державний податковий університет (м. Ірпінь, Київська обл.), Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова Центр зв’язків з громадськістю НУК імені адмірала Макарова (м. Миколаїв).

Архіви

Приєднуйтеся до нас