Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем Національної гвардії України!

Вітаємо з Днем Національної гвардії України!

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса разом зі всією Україною вітає Захисників України з професійним святом – Днем Національної гвардії України! 

Щиро дякуємо вам за героїчну боротьбу з російським окупантом, захист територіальної цілісності, соборності та незалежності рідної України,  відчайдушність і незламність, кожне врятоване життя, охорону громадського правопорядку, захист прав і свобод жителів територіальних громад,  кожен мирний світанок і відданість українському народові.

Ми низько вклоняємося кожному військовослужбовцю, хто зараз несе службу і зустрічає день на передовій, наближаючи Перемогу України, вшановуємо світлу пам’ять Героїв, які віддали  найцінніше – своє життя в боротьбі за мирне українське небо… 

З початком російсько-української війни ви даєте гідну відсіч ворогу, захищаючи монолітну українську націю. У перший же день війни ви мужньо знищили чотири ворожих танки на об’їзній дорозі під Харковом, зупинивши просування колони противника до міста. Ви, не вагаючись, виступили в запеклий бій з ворогом у Гостомелі, на підступах до Охтирки. Дякуємо, що героїчно тримаєте оборону Чернігова та Маріуполя, знищуючи живу силу і техніку противника. Завдяки вашій мужності зупинено наступ російської армії у Волновасі, знищено російську розвідувальну групу та взято в полон російських військовослужбовців на південному фронті. Національна гвардія України – сила і міць нашої держави!

Шановні нацгвардійці, бажаємо вам міцного здоров`я та наснаги, стійкості й відваги, родинного тилу та добробуту, покрову Пресвятої Богородиці й Перемоги!

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас