Виберіть сторінку

Наталія Стеблина про медіаграмотність в умовах російсько-української війни

 Доктор політичних наук, кандидат наук із соціальних комунікацій, професор кафедри журналістики та соціальних комунікацій факультету інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса, аналітикиня Інституту демократії ім. Пилипа Орлика Наталія Стеблина про медіаграмотність в умовах російсько-української війни, фейки і маніпулятивні технології, російську пропаганду, релевантні джерела інформації,  фактчекінг, довіру офіційним джерелам,  громадянську журналістику в анонімних телеграм-каналах, суспільний рівень довіри до українських ЗМІ, роботу журналістів на окупованих територіях, ідею створення загальнонаціональних програм із медіграмотності та опір на інформаційному фронті у Марафоні на Першому Міському радіо 102.7fm.

Докладніше дивіться за покликанням:

https://www.facebook.com/1tv.od.ua/videos/966346950672341

Також Наталія Стеблина взяла участь у круглому столі «Reporting Ukraine: Fake news and disinformation as an indispensable part of Russia’s war against Ukraine», організованому «Canadian Institute of Ukrainian Studies».

Учасники проаналізували як Україна боролася із дезінформаційними кампаніями, а також як інформувала світ про війну. Окремо обговорили роль соціальних та традиційних медіа у формуванні образу війни в Україні.

Докладніше за покликанням:

https://www.facebook.com/canadian.institute.of.ukrainian.studies/videos/352120716860195

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас