Виберіть сторінку

Вітаємо з Всеукраїнським днем психолога

Вітаємо з Всеукраїнським днем психолога

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає викладачів, співробітників, здобувачів вищої освіти, випускників кафедри психології філологічного факультету, колег, партнерів та стекґолдерів із Всеукраїнським днем психолога!

Щоденною натхненною працею ви лікуєте людські душі, допомагаєте краще пізнати себе, знайти вихід зі складних ситуацій та відновити психологічний ресурс життєстійкості.

З перших днів російсько-української війни колектив кафедри психології  разом з Центром соціально-психологічної адаптації особистості надає психологічну допомогу учасникам освітнього середовища, внутрішньо переміщеним особам, дітям, які постраждали від злочинних дій російських окупантів, навчає як швидко подолати стрес, невизначеність, симптоми фантомної сирени, знайомить із техніками та методиками зцілення особистості,  допомагає ідентифікувати особисті сильні сторони і захисні навички, намалювати «Дерево сили» та відновити власний ресурс. Щиро радіємо, що на базі Центру соціально-психологічної адаптації особистості вже розпочалися заняття за програмою психологічної допомоги «Діти і війна. Навчання технік зцілення».

Шановні колеги, дякуємо вам за самовіддану працю, відвертість, щирість, високий професіоналізм, теплю, яким ви зцілюєте наші серця та надихаєте на нові звершення!

Бажаємо вам міцного здоров’я і творчої наснаги, родинного затишку і весняного тепла, потужного джерела енергії та натхнення, добробуту і мирного українського неба!

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас