Виберіть сторінку

Вітаємо академічну родину, випускників та студентство юридичного факультету!

Вітаємо академічну родину, випускників та студентство юридичного факультету!

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає з 39-річчям академічну родину, випускників та студентство юридичного факультету!

Юридичний факультет Стусівського університету –  факультет майбутнього, який здійснює підготовку спеціалістів  за допомогою нових методик і форм організації навчального процесу, формує високоосвічений і професійний клас юристів «нової формації».

Юридичний факультет, створений у 1983 році як економіко-правовий факультет, є одним із найбільших факультетів ДонНУ імені Василя Стуса. Сьогодні ви святкуєте 39 років  успіху та стратегічного зростання, нових здобутків і перемог, розвитку та процвітання. Ви відзначаєте День факультету у складний та героїчний час для нашої України, захищаючи права і свободи монолітної української нації.

З перших днів російсько-української війни ви нескорено боретеся з російськими окупантами на правовому, інформаційному та волонтерському фронтах, надаєте правову допомогу внутрішньо переміщеним особам, проводите консультації щодо соціального та правового  захисту осіб, що боронять суверенітет та територіальну цілісність України, відчайдушно допомагаєте нашим захисникам та захисницям, підтримуєте переселенців і біженців, невпинно наближаючи Перемогу України.

Пишаємося вашою громадянською позицією, майстерністю, поміркованістю, відповідальністю та відчайдушним опором російським окупантам, цінуємо ваш науковий потенціал і щиро дякуємо за вагомий внесок у розвиток Стусівського університету!

Бажаємо  академічній спільноті, здобувачам, співробітникам та випускникам юридичного факультету міцного здоров’я та наснаги, підкорення нових вершин і реалізації амбітних планів,  нових проєктів та наукових перемог, добробуту і процвітання,  Божої опіки та мирного неба, здійснення заповітних мрій та довгоочікуваної Перемоги рідної України!

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас