Виберіть сторінку

Молодь України – майбутнє України! Відеозвернення студентів факультету історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса

20 лютого 2014 року та 24 лютого 2022 року – це дні, які назавжди увійдуть у світову і українську історію. Порушуючи норми міжнародного права та загальнолюдської етики, вони знищують нас та прагнуть знищити українців як націю. 

На превеликий жаль 3,5 мільйонів громадян виїхали за кордон. Із тих, хто виїхав, половина – це молодь. Зрозуміло, що обставини диктують свої умови, але кожна сфера життєдіяльності нашої держави залежить від кожного громадянина чи громадянки, які боронять, лікують, навчають та навчаються.

Уже зараз наша держава потребує висококваліфікованих фахівців, які не просто зможуть відновити те, що було зруйноване росіянами, а й надати новий поштовх для розвитку, і хто як не ми з вами зможе впоратися із цим завданням!

У 2014 році студенти і викладачі ДонНУ імені Василя Стуса зробили свій вибір і залишаються йому вірним щодня, живучи в Україні, навчаючись.

Своїм прикладом ми хочемо показати, що незважаючи на складні обставини військового часу, можна залишатися і розбудовувати власне життя в Україні та разом з нею.

Разом до Перемоги!

Відео створене студентами факультет історії та міжнародних відносин ДонНУ імені Василя Стуса: https://www.facebook.com/istfakdonnu/videos/450500276846438

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас