Виберіть сторінку

Розробка електронного сервісу «Синергія Успішних»

Розробка електронного сервісу «Синергія Успішних»

У рамках проведення Дня кар’єри ЄС 2022 за підтримки Представництва ЄС в Україні, співорганізаторами якого є Донецький національний університет імені Василя Стуса та Інформаційний центр ЄС в ДонНУ імені Василя Стуса, було анонсовано розробку електронного  сервісу «Синергія Успішних». Це автоматизована платформа для працевлаштування, що є послідовним етапом формування інноваційного простору для реалізації можливостей здобувачів/випускників та конкурентоспроможності Університету, що отримала підтримку наших стратегічних партнерів – Fulbright Ukraine  та схвальні відгуки роботодавців і здобувачів.

Під час панельної дискусії «Підготовка фахівців для відновлення України після Перемоги та реалізації напрямів політики євроінтеграції держави» доктор економічних наук, професор, декан економічного факультету Тетяна Орєхова розповіла ідею створення програмного продукту та окреслила основні концептуальні аспекти. Роботодавці сформували бачення щодо портрету затребуваного випускника та пропозиції щодо вдосконалення сервісу.

Одним із заходів Дня Кар’єри ЄС став тренінг для здобувачів «Кар’єра в умовах воєнного часу та повоєнний період: що я можу зробити вже зараз для успішного майбутнього. Презентація можливостей електронного сервісу для «Синергія Успішних».

Тренери:

✔Ганна Середа, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри менеджменту та поведінкової економіки,

✔Юрій Поповський, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економічної та управлінської аналітики.

Під час тренінгу учасники мали змогу розібрати всі тонкощі кар’єрного розвитку, зокрема оцінити ресурси пошуку роботи, серед яких жвавий інтерес роботодавців та здобувачів був прикутий саме до сервісу «Синергія Успішних». Більшість присутніх відмітила легкість принципу роботи платформи, його унікальність, а також запропонували декілька кроків для покращення.

Сердечно дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку ініціатив, спільне бачення майбутнього та плідну співпрацю!

Україна переможе!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас