Виберіть сторінку

Засідання Ради з якості вищої освіти Стусівського університету

Засідання Ради з якості вищої освіти Стусівського університету

25 травня в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулося чергове засідання Ради з якості вищої освіти.

Перший проректор Стусівського університету Тетяна Нагорняк відкрила засідання, оголосивши порядок денний.

Проректор з науково-педагогічної та соціальної роботи, голова комітету із соціального партнерства Ірина Зайченко доповіла про стан формування волонтерської бази  ДонНУ імені Василя Стуса, окреслила напрямки волонтерської роботи здобувачів після 24 лютого.

Завідувач навчально-практичної лабораторії інновацій в освіті, голова комітету з навчально-методичного забезпечення освітнього процесу Сергій Сегеда прозвітував  про формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти та окреслив основні результати запровадження електронного сервісу.

Доцент кафедри ботаніки та екології  факультету хімії, біології і біотехнологій Олександра Машталер презентувала моніторинг актуальності інформаційного пакету факультетів.

Помічник ректора Владислав Бурдига доповів про академічну відповідальність здобувачів вищої освіти та окреслив зміни до Положення про організацію освітньої діяльності в контексті академічної відповідальності здобувачів вищої освіти.

Усі питання викликали жваве обговорення. Члени Ради з якості активно коментували, наводили приклади з власного досвіду, раділи спільним успіхам, пропонували нові напрями вдосконалення. Тетяна Нагорняк подякувала членам засідання за плідну роботу та ґрунтовні напрацювання у системі внутрішнього забезпечення якості вищої освіти.

Разом до Перемоги!

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас