Виберіть сторінку

Подбайте про свою освіту вже сьогодні, обирайте факультет хімії, біології і біотехнологій

Донецький національний університет імені Василя Стуса відкриває широкий спектр можливостей для наукового пошуку, професійного розвитку та зростання.

Ви любите природу, обожнюєте експерименти, хімічні реакції, захищаєте довкілля, належите до когорти екосвідомих громадян, плануєте провадити фундаментальні дослідження щодо захисту довкілля? Ми допоможемо здобути необхідні знання та навички!

Факультет хімії, біології і біотехнологій має високопрофесійний викладацький склад: професори й доценти, переважна більшість яких є його випускниками. 

Випускник факультету має високий рівень професійних знань і компетентностей, комунікабельність, вихованість, толерантність, духовність, культуру поведінки у відносинах з державою і громадянським суспільством, готовий до швидкоплинних змін структури ринку праці і навчання протягом життя.

Конкурентна перевага факультету хімії, біології і біотехнологій – підготовка професіоналів з хімії та біохімії, біології та екології, дипломи яких визнаються не лише в Україні, а й роботодавцями університетів та наукових центрів США, Канади, Європейського союзу, Ізраїлю та інших країн світу.

На факультеті здійснюється фундаментальна підготовка та магістрів за такими освітніми програмами:

➡️ Освітні програми для здобуття ступеня освіти «Магістр»:

▪️091 «Біологія» / ОП «Біологія» (денна та заочна форма навчання)

▪️101 «Екологія» / ОП «Екологія» (денна форма навчання)

▪️102 «Хімія» / ОП «Хімія» (денна форма навчання)

📧 Електронна скринька: [email protected]

💻 Вебсайт: https://chem.donnu.edu.ua/ 

📲 Сторінка Facebook: https://www.facebook.com/biodonnu/ 

📷 Сторінка у Instagram: @studrada_cbb_donnu

Стусівський – це вибір найкращих!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас