Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем журналіста

Вітаємо з Днем журналіста

Шановні викладачі, здобувачі та випускники кафедри журналістики та соціальних комунікацій, партнери і друзі-журналісти! 

Від колективу Донецького національного університету імені Василя Стуса прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня журналіста! 

Шановні колеги-журналісти, ви тримаєте інформаційний фронт України, працюєте в зоні ведення бойових дій, розповідаєте світу про воєнні злочини окупантів, щогодинного інформуєте українців про перебіг російсько-української війни, захищаєте свободу слова та права кожного українця, висвітлюєте героїчну боротьбу наших Захисників, викриваєте кремлівську дезінформацію, протидієте імперським наративам, фейкам і пропаганді, записуєте історії мужніх українців, яким вдалося вибратися із пекла війни, боретеся за вільну незалежну і територіально цілісну Україну, із кожним днем наближаючи Перемогу нашої держави! Ваше слово – це потужна зброя у боротьбі з ворогом! 

Дякуємо кафедрі журналістики та соціальних комунікацій за натхненну самовіддану працю, постійне навчання та самовдосконалення, роботу 27/4, реалізацію перспективних проєктів та ініціатив, волонтерський, освітянський та інформаційний фронт! 

Низько схиляємо голови в пам’ять про колег-журналістів, котрі загинули на війні, виконуючи свій професійний обов’язок…  

З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я та наснаги, сил і стійкості, невичерпної енергії та натхнення, реалізації амбітних планів і здійснення заповітних мрій, міцних крил та гострого пера, добробуту і мирного українського неба! Разом до Перемоги!   

Олена Топчій

Архіви

Приєднуйтеся до нас