Виберіть сторінку

Вітання ректора Стусівського університету з нагоди Дня Конституції України

Вітання ректора Стусівського університету з нагоди Дня Конституції України

Шановна університетська родино Стусівського університету! Шановні друзі, партнери, стейкґолдери й однодумці!

Щиро вітаю вас із Днем Конституції України!

Основний закон України – оберіг суверенітету і демократії, гарант незалежності та соборності нашої держави. Конституція України стоїть на захисті прав і свобод кожного українця, утверджує абсолютну цінність людини, її життя і здоров‘я, честь і гідність, створює необхідні умови для самореалізації особистості. Вона увібрала в себе віковий законотворчий досвід і волю нашого народу самостійно творити свою долю. У ній закріплені фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. 

В умовах повномасштабної війни з російськими окупантами захист конституційних прав і свобод кожного українця – першочерговий пріоритет. Щодня завдяки натхненній самовідданій праці на благо рідної України, героїчній боротьбі з ворогом на всіх фронтах, свідомій громадянській позиції, ми наближаємо нашу Перемогу, викристалізовуємо національну ідею та зміцнюємо нашу державність.

У цей знаменний день щиро зичу нам сил і натхнення для підкорення нових вершин, мудрості та далекоглядності, мирного неба і Перемоги, добробуту та процвітання для рідної України!

З повагою,

ректор ДонНУ імені Василя Стуса

Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас