Виберіть сторінку

Спеціальна стипендіальна програма Ернста Маха

Спеціальна стипендіальна програма Ернста Маха

Донецький національний університет імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес-спільноти.

Шановні здобувачі вищої освіти, аспіранти, докторанти та науковці Стусівського університету! Ви маєте чудову нагоду стати учасником(-цею) спеціальної стипендіальної програми Ернста Маха, що надає можливість отримати стипендію на навчання в Австрії.

Стипендія розрахована як на українських здобувачів, які вже навчаються в австрійському університеті, так і на здобувачів, науковців та дослідників з України, які хотіли б продовжити навчання чи дослідження в Австрії.

Більш детальна інформація за покликанням: https://oead.at/en/to-austria/grants-and-scholarships/ernst-mach-grant?fbclid=IwAR240v4jQhuRssAxpeS50O_Ro6B9dRWp29Rv3exwdDNFXuepRbEDSbm0-8Y#c48671

Після успішного проходження відбору та отримання підтверджуючого документа, звертайтеся для оформлення академічної мобільності до начальника Відділу міжнародних зв’язків Сергія Насадюка за електронною адресою: [email protected].

Бажамо успіхів!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас