Виберіть сторінку

Вітання Романа Гринюка з нагоди 85-річного Ювілею Стусівського університету

Вітання Романа Гринюка з нагоди 85-річного Ювілею Стусівського університету

Дорога Університетська родино Стусівського університету!

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі, аспіранти, докторанти та випускники Донецького національного університету імені Василя Стуса!

Вітаю нашу рідну Alma Mater з 85-річним Ювілеєм!

Це свято об’єднує покоління та династії викладачів, студентів і випускників Донецького національного університету імені Василя Стуса, плекає наші традиції, зміцнює корпоративний дух та мотивує до нових перемог і звершень. 

За 85 років славетної історії Донецький національний університет імені Василя Стуса став потужним ЗВО національного рівня, лідером освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю; надійним соціально відповідальним партнером для громадських і владних інститутів, міжнародної та вітчизняної бізнес-спільноти; університетською спільнотою з власним корпоративним духом; світоглядним простором, що надає можливості жити, працювати, навчатися, гармонійно розвиватися за принципами академічної свободи і доброчесності, професійної гідності і патріотизму.

Сьогодні, як і в складний 2014 рік, ми долаємо виклики воєнного часу, навчаємо та навчаємося, натхненно працюємо на освітянському, інформаційному та волонтерському фронтах, захищаємо свободу, незалежність і територіальну цілісність України на передовій, допомагаємо нашим захисникам та захисницям, надаємо безкоштовну правову та психологічну допомогу внутрішньо переміщеним особам, збираємо допомогу дітям Міста-Героя Маріуполя, піклуємось про затишок і добробут біженців та переселенців, відкриваємо нові міждисциплінарні міжуніверситетські освітні програми, спрямовані на підготовку фахівців для післявоєнного відновлення України, реалізуємо соціально корисні проєкти та програми, підвищуємо кваліфікацію вінничан на замовлення владних і громадських інституцій, сумлінно працюємо, із кожним днем наближаючи Перемогу України. Війна ще більше згуртувала нас, зміцнила наш незламний дух у боротьбі за мирне майбутнє нашої Батьківщини! 

Стусівський університет – це велика дружня родина, яка разом долає виклики долі, успішно працює та розвивається. Ми не мислимо Університету і свого життя без вільної, незалежної, суверенної України! Ми свідомі того, що єдине завдання української нації зараз – Перемога України! Тож наближаємо її разом! Ми дуже любимо нашу Alma Mater, розвиваємо та оберігаємо, покращуємо і вдосконалюємо, підкорюємо нові вершини та зростаємо!

У цей світлий святковий день бажаю всім нам Перемоги, мирного безкрайого неба, наснаги, натхнення, витримки та міцного здоров’я, добра, злагоди, Божого благословення, зростання та процвітання! 

Плекаємо традиції, цінуємо Ім’я, прагнемо досконалості! Допомагаємо і перемагаємо! Усе буде – Україна! Усе буде – Стусівський університет!

З найкращими побажаннями,

ректор ДонНУ імені Василя Стуса

Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас