Виберіть сторінку

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ДИСТАНЦІЙНОГО ТУРУ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «АНГЛІЙСЬКА МОВА» ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ, ДЕ АНГЛІЙСЬКА МОВА НЕ Є СПЕЦІАЛЬНІСТЮ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ДИСТАНЦІЙНОГО ТУРУ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «АНГЛІЙСЬКА МОВА» ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ, ДЕ АНГЛІЙСЬКА МОВА НЕ Є СПЕЦІАЛЬНІСТЮ

На базі кафедри іноземних мов професійного спрямування факультету іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса 25 березня 2020 року було проведено дистанційний тур ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова» для закладів вищої освіти України, де англійська мова не є спеціальністю.

В Олімпіаді взяли участь 163 конкурсанти ЗВО України. Вони виконували завдання на платформі «Moodle» з таких аспектів як аудіювання, використання мови та читання. 22 учасників подолали встановлений пороговий рівень у 50 балів (максимально можливий бал за виконання всіх завдань дистанційного туру – 60) і запрошуються до змагань за програмою очного туру Олімпіади, який буде перенесено з травня на жовтень 2020 року у зв’язку з карантином, що попередньо триватиме до 24 квітня 2020 року, а також з огляду на відповідні рекомендації, надані Міністерством освіти і науки України базовим ЗВО, що проводять ІІ етап Всеукраїнських студентських олімпіад.

У межах очного туру ІІ етапу Олімпіади (написання есе та презентація монологічного висловлення на задану тему) змагатимуться представники Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського інституту економіки і туризму, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету «Острозька академія», Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова, Сумського державного університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Української медичної стоматологічної академії (м. Полтава), Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, Харківського національного університету радіоелектроніки.

Нагадуємо, що з міркувань дотримання принципів академічної доброчесності студенти ДонНУ імені Василя Стуса не беруть участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова» для закладів вищої освіти України, де англійська мова не є спеціальністю.

Матеріал підготувала кафедра іноземних мов професійного спрямування

Архіви

Приєднуйтеся до нас