Виберіть сторінку

Онлайн-знайомство з Alma Mater

Вступнику-2022! Абітурієнт ДонНУ імені Василя Стуса розпочинає онлайн-знайомство з Твоєю майбутньою Alma Mater. Ти дізнаєшся про:

✅ корпуси, в яких ти будеш навчатися;

✅ аудиторії, комп’ютерні та інші лабораторії, тематичні аудиторії та зали;

✅ місця, де ти зможеш не тільки продовжити здобувати Hard Skills та Soft Skills, а й цікаво провести вільний від навчання час, взяти участь у цікавих заходах, відпочити.

Отже, в яких корпусах Ти будеш навчатися?

🏫 У головному корпусі будуть навчатися і проводити більшу частину свого часу здобувачі факультету інформаційних і прикладних технологій та факультету хімії, біології і біотехнологій.

🏫 У корпусі 2 будуть навчатися здобувачі економічного факультету та факультету філології, психології та іноземних мов.

🏫 У корпусі 3 здобувати освіту, організовувати та брати участь у Moot Court, дебатах, різних іграх, проводити репетиції «Дебюту першокурсника» тощо будуть здобувачі юридичного факультету та факультету історії та міжнародних відносин.

🏫 У корпусі 4 будуть навчатися здобувачі факультету хімії, біології і біотехнологій.

Донецький національний університет імені Василя Cтуса – це місце, в якому створена атмосфера наукового натхнення та творчого пошуку. Одним із джерел натхнення є стіни Alma Mater, адже авторами більшості ескізів до муралів проєкту «Стіни, що надихають» були здобувачі Стусівського університету: https://www.facebook.com/donnu.edu.ua/posts/pfbid08jx8eDKYzEHU7koyW8RrPMBAtC7G2MxHSuCkmYcFHmLPfL3fcTUUx1eCcoJr2K17l?__cft__[0]=AZX1cJw7Omo2iBsQSJCrSHSC9C2p9daAIEYsTcx3AAz7qXWYs1vMrUpDtjiublVaNOYFljFsmpxywGXN5QXNmJYHQ44VXhtWUs_YH7sVV1v79OCd1Jc79VLt5Ar1PNkPa1s-K_j_Fwygr8sxkf8lyYnhFtMMY0HFCLzK2ZMEOYjS2Bycdvgf4x8DfPUhNAb8EGKaGQfUE0yMR5l3jrSrMwE_&__tn__=%2CO%2CP-R

 P.S. Запрошуємо тебе, Вступник – 2022, до нашої Alma Mater, де можна реалізувати себе в різних напрямах, задуматися над власними мріями та баченням світу, здобути якісну освіту, стати частинкою Стусівської родин.

Далі буде…

Пресцентр ДоннУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас