Виберіть сторінку

Команда Стусівського університету взяла участь у проєкті «Коригування Стратегії розвитку ЗВО і прагматизація освіти в умовах війни і зміни юридичної адреси»

Команда Стусівського університету взяла участь у проєкті «Коригування Стратегії розвитку ЗВО і прагматизація освіти в умовах війни і зміни юридичної адреси»

Донецький національний університет імені Василя Стуса – національний лідер освіти та науки, спільнота однодумців з власним корпоративним духом і чіткою державницькою позицією.

Ми вдосконалюємося, змінюємо середовище навколо себе та задаємо інноваційні тренди в системі вищої освіти України. І навіть в умовах невизначеності – під час війни та важких випробувань для нашої країни – ми працюємо і будуємо плани, навчаємось і навчаємо, наближаючи Перемогу.

Завдяки підтримці нашого надійного стратегічного партнера «Fulbright Ukraine» команда Стусівського університету взяла участь у проєкті «Коригування Стратегії розвитку ЗВО і прагматизація освіти в умовах війни і зміни юридичної адреси» в рамках Програми ім. Фулбрайта в Україні «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку» за фінансової підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні.

Результатами програми експертного консультування під керівництвом тренерів проєкту Тетяни Нагорняк та Олександра Трегубова стали внутрішній аудит ресурсів за напрямами кадрового забезпечення, ресурсного потенціалу, контингенту здобувачів вищої освіти, матеріально-технічної бази, комунікацій, ефективності мережі партнерства, потужний SWOT-аналіз зовнішніх викликів і загроз, сильних сторін і можливостей. Вони були напрацьовані командою стусівців у складі: Ірини Зайченко, Aнни Осмоловської, Олени Скопової, Тетяни Гавриленко та Павла Римара.

Логічним продовженням проєкту стала проведена 5 серпня 2022 року з ініціативи ректора ДонНУ імені Василя Стуса Романа Гринюка  стратегічна сесія, присвячена коригуванню третього етапу чинної Стратегії розвитку Університету 2017-2025 в умовах війни.

Команда стратегів у складі: Андрія Онищенка, Анатолія Загнітка, Тетяни Орєхової, Людмили Леміш, Ірини Саволюк, Ольги Дороніної, Наталії Прямухіної, Яни Павлінової, Юлії Лучицької, проаналізувала здобутки ДонНУ імені Василя Стуса на шляху до реалізації своєї місії та окреслила перспективні стратегічні завдання на наступні три роки.

Ми не зупиняємось на досягнутому! Плекаючи традиції, цінуючи ім’я та прагнучи досконалості, Стусівський університет із впевненістю дивиться у майбутнє. Попереду багато важливого, цікавого і переможного. Лише спільними зусиллями ми зможемо реалізувати окреслені завдання та примножити здобутки Alma Mater і України. Адже ім’я зобов’язує!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас