Виберіть сторінку

Інформаційний день міжнародних служб «АКТИВізуйся!»

Інформаційний день міжнародних служб «АКТИВізуйся!»

У коворкінгу Донецького національного університету імені Василя Cтуса 4 травня відбувся Інформаційний день міжнародних служб «АКТИВізуйся!», який провели Відділ міжнародних зв’язків та Проєктний офіс Університету.

Захід був зорієнтований на посилення обізнаності співробітників і здобувачів Стусівського університету щодо можливостей міжнародної академічної мобільності, проєктної, грантової діяльності та соціальної активності.

Подія включала 2 блоки: спершу, з 13 до 15 год. відбувався блок для студентської молоді,  а з 16 до 18 год. – блок для працівників Університету.

Між блоками учасники могли посмакувати кавою та печивом.

Обидва блоки складалися з виступів двох спікерів заходу: директора Навчально-наукового інститут розвитку академічного потенціалу, координатора Інформаційного центру ЄС в ДонНУ імені Василя Стуса Анни Осмоловської  та директора Проєктного офісу Максима Студілко.

Пані Анна розповіла про можливості, вимоги до кандидатів, умови участі та переваги академічної мобільності для студентів і викладачів.

Пан Максим розповів про реалізацію міжнародних і національних проєктів, грантову діяльність і соціальні проєкти  громадянського суспільства.

Вмотивовані #КрутіСтусівці слухали спікерів ніби на одному диханні, ставили цікаві питання, обговорювали ідеї та будували амбітні плани у щирій та дружній атмосфері. Навіть танцювали ритмічний танок «Boom, snap, clap»!

40 учасників заходу отримали сертифікати.

Найбільшою кількістю учасників-викладачів був представлений Економічний факультет ДонНУ імені Василя Стуса, а учасників-здобувачів – Факультет інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса.

Дякуємо всім присутнім за участь, інтерес, відкритість та енергію рішучості, змін і розвитку; організаторам, партнерам та спікерам – за синергію і особистий внесок!

Проєкт реалізується в межах конкурсу проєктів «Разом – стійкіші» від Фонду  громади «Подільська громада» в межах фінансування Угоди про грант між Фондом Ч.С. Мотта тa Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

Розширюємо горизонти та презентуємо Alma Mater і Україну у світі!

Відділ міжнародних зв’язків

Архіви

Приєднуйтеся до нас