Виберіть сторінку

У ДонНУ імені Василя Стуса призначено нового ректора, доктора економічних наук, професора Іллю Хаджинова

У ДонНУ імені Василя Стуса призначено нового ректора, доктора економічних наук, професора Іллю Хаджинова

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №152-к від 4 травня 2023 року з 5 травня ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса призначено Відмінника освіти України, доктора економічних наук, професора Іллю Васильовича Хаджинова!

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса щиро дякує Заслуженому юристу України, доктору юридичних наук, професору Роману Федоровичу Гринюку за сумлінну натхненну та злагоджену роботу на благо Alma Mater, свідому громадянську позицію та високий професіоналізм, управлінську майстерність та новаторство, вагомий внесок у стратегічний розвиток Донецького національного університету імені Василя Стуса! Дякуємо за 10 років довіри, спільного шляху, подолання складних викликів та підкорення нових вершин, реалізації унікальних проєктів і формування інтелектуальної еліти нації, примноження слави та збереження традицій Університету!

Вітаємо новопризначеного ректора ДонНУ імені Василя Стуса Іллю Васильовича Хаджинова! Бажаємо Вам наснаги й натхнення, успіху та Божого благословення, вірних однодумців поруч для підкорення нових горизонтів та реалізації амбітних планів на благо розвитку і процвітання рідного Університету!

Слава тобі, о Аlma Mater,

Завжди і всюди славімо тебе,

Щастя нехай буде з тобою завжди,

Донецький університет!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас