Виберіть сторінку

Проєкти Стусівського університету успішно пройшли відбір

Проєкти Стусівського університету успішно пройшли відбір

Донецький національний  університет імені Василя Стуса – національний лідер освіти та науки, який керується у своїй діяльності якістю освіти як суспільною цінністю.

Раді повідомити, що два проєкти Стусівського університету «Стратегічний розвиток академічного потенціалу університету як цілеспрямована реалізація активів та виявлення прихованих можливостей співробітників задля забезпечення фінансової стійкості ЗВО» і «Стусівська модель LLL в умовах невизначеності» були відібрані серед більш ніж 200 заявок з усієї України для участі проєкті «Інноваційний університет та лідерство. Фаза VI: Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя».

Щиро вітаємо відібраних учасників від Стусівського університету, авторів проєктів: декана економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса, доктора економічних наук, професора Тетяну Орєхову та в.о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу, доктора філософії з політології Анну Осмоловську.

Проєкт «Інноваційний університет і лідерство. Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя» реалізується за підтримки Факультету «Вільних мистецтв і наук» («Artes Liberales») Варшавського університету, Фонду «Інститут «Artes Liberales» (Варшава, Польща) у співпраці зі Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародним благодійним фондом «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» за підтримки Міністерства освіти і науки Республіки Польща та Міністерство освіти і науки України .

Стажування учасників відбуватиметься у Варшавському та Яґеллонському університетах.

Дякуємо всій команді проєкту «Інноваційний університет та лідерство» за довіру та багаторічну співпрацю! Для Стусівського університету велика честь – бути частиною родини інноваційників, щороку долучатися до спільних ініціатив і гідно поширювати набутий досвід в ім’я української вищої освіти!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас