Виберіть сторінку

Вітання ректора Стусівського університету з 31 річницею Незалежності України

Вітання ректора Стусівського університету з 31 річницею Незалежності України

Шановна університетська родино Стусівського університету! Шановні друзі, партнери, стейкґолдери та однодумці Донецького національного університету імені Василя Стуса!

Щиро вітаю вас із 31 річницею Незалежності України!

Проголошення Незалежності України навіки закарбувалося в історії української нації, започаткувало нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпило його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення. 

Сьогодні ми героїчно виборюємо право жити у вільній, незалежній, соборній і територіально цілісній Україні, даємо гідну відсіч рашистам, мужньо і віддано захищаючи рідну землю. Кожен із нас – воїн, який тримає свій фронт задля Перемоги нашої Батьківщини!

Університетська родина Стусівського університету щодень робить внесок у зміцнення української державності, в утвердження демократичних цінностей, у формування та збагачення наукових та освітніх академічних традицій нашого суспільства. У надскладний час для нашої країни працівники, здобувачі та випускники Донецького національного університету імені Василя Стуса зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність нашої держави, виборюють наше право на життя. Воля та незламність, хоробрість і нескореність, відданість та віра в Перемогу єднають наші серця.

Щиро дякуємо нашим Героям, захисникам та захисницям за можливість прокидатися щоранку і сумлінно працювати задля наближення Перемоги! Низько вклоняємось у пам’ять про Героїв, які віддали свої життя за рідну Україну.

У цей знаменний день бажаю кожній українській родині мирного українського неба та родинного затишку, Божої опіки і щасливої долі, невичерпної енергії та міцності духу, Перемоги і процвітання нашій Україні!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою,

Ректор Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас