Виберіть сторінку

Вітаємо вінничан із Днем міста

Вітаємо вінничан із Днем міста

Сьогодні сучасне, гостинне, комфортне, європейське та інноваційне місто Вінниця святкує свій День народження! Вітаємо вінничан із 659 річницею від дня заснування!

Вінниця – серце Центральної України, місто з давніми традиціями й славетною історією, магніт перспектив, центр креативних ідей, інноваційних рішень та європейських цінностей. 

У надважкі часи для рідної України місто фонтанів та усміхнених людей  стало гостинним прихистком для внутрішньо переміщених осіб, потужним гуманітарним та волонтерським хабом, центром підтримки переселенців, майданчиком для релокованих підприємств та надійним тилом для наближення Перемоги неньки-України.

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса щиро дякує подільській громаді за гостинність, поміркованість, спільну реалізацію унікальних проєктів та інноваційних програм. Саме у Вінниці Стусівський університет відновив свій потенціал, посилив позиції у всеукраїнських та міжнародних рейтингах, став лідером вищої освіти Центральної України. 

Бажаємо Вінниці мирного безкрайого неба та процвітання, невпинного розвитку і підкорення нових вершин!

Разом до Перемоги!

З повагою, колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас