Виберіть сторінку

Партнерство заради Перемоги

Партнерство заради Перемоги

Усвідомлюючи свою сигнальну функцію та реалізуючи соціальну місію, Стусівський університет пропонує унікальні міждисциплінарні освітні програми, що з’являються на вимогу часу.

Запрошуємо вас взяти участь у заході «Партнерство заради Перемоги», присвяченому відкриттю магістерських освітніх програм «Управління постконфліктними територіями» і «Соціальне підприємництво», які були створені в межах реалізації проєктів «Відновлення України після Перемоги» та «Соціальне підприємництво – партнерство для змін» за підтримки «Fulbright Ukraine».

Учасниками заходу будуть здобувачі вищої освіти, які зараховані на освітні програми, викладачі, експерти, практики, залучені до їх реалізації, представники Офісу Президента України, Міністерства економіки, Програми імені Фулбрайта в Україні, народні депутати, представники органів місцевого самоврядування, громадянського сектору і бізнесу.

Захід відбудеться 15 жовтня о 13:00 у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 15.

Відновимо Україну разом!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас