Виберіть сторінку

Департамент з навчально-наукової роботи Студентської ради юридичного факультету провів літературний вечір

ДонНУ імені Василя Стуса – спільнота однодумців, що живе та навчається разом!

29 квітня Департамент з навчально-наукової роботи Студентської ради юридичного факультету за сприяння заступника декана з соціальної та виховної роботи С. М. Мамедової провели літературний вечір, темою якого стала наша історії та події сьогодення.

Студенти читали власні вірші та декламували твори інших письменників, вкладаючи в них власний біль та переживання. Усі були вражені кількістю охочих поділитися наболілим у такій креативній формі й так професійно. Однак, незважаючи на тематику вечора, захід був наповнений розумінням, підтримкою та справжнім єднанням.

Здобувачі юридичного факультету поділилися частинками своїх сердець, а слухачі емоціями від почутого. Було дуже щиро, неочікувано глибоко та мужньо. Згуртованість та повага вирували навкруги. Такі події дійсно спонукають нас цінувати своє коріння та відповідально будувати майбутнє. А творчість є тим променем світла, що запалює вогники надії та змушує продовжувати боротьбу. І доки у душах народжуюються вірші та пісні, доки народ не боїться кричати про правду, Україна житиме. Не просто житиме, а відродиться як пташка-фенікс та зачарує усіх навколо!

Ми віримо та робимо все можливе для наближення Перемоги! Плекайте надію і Ви!

Усе буде Україна!

Пропонуємо Вам трохи зануритися в атмосферу проведеного заходу, переглянувши відео: https://www.facebook.com/law.donnu.edu.ua/videos/729769618020634

Прес-центр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас