Виберіть сторінку

Вітаємо Віталія Портникова з присудженням Премії імені Василя Стуса

Вітаємо Віталія Портникова з присудженням Премії імені Василя Стуса

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає нашого надійного партнера, відомого публіциста, письменника і журналіста, члена Українського ПЕН,  оглядача «Радіо Свободи», ведучого ток-шоу «Polit Club» на телеканалі «Еспресо» Віталія Едуардовича Портникова з присудженням Премії імені Василя Стуса!

Премія імені Василя Стуса – одна з найвидатніших українських премій у царині культури, яка стала константою життєствердної позиції та безмежної любові до рідної України. 

Ви зробили вагомий внесок у розвиток сучасної журналістики, політичної аналітики, формування конструктивного дискурсу, збереження історичної пам’яті, виховання генерації мислячих українців та процвітання монолітної української нації. Завдяки свідомій громадянській позиції, ініціативності, принциповості, наполегливості, глибокому аналітичному та стратегічному мисленню, журналістській майстерності Ви тримаєте інформаційний фронт України, наближаючи нашу Перемогу!

Щиро дякуємо Вам за надійне партнерство, синергію та співзвучність у формуванні інтелектуальної еліти нації, підтримку освітніх ініціатив  ДонНУ імені Василя Стуса. Цінуємо дружбу та співпрацю з Вами!

Бажаємо Вам, шановний Віталію Едуардовичу, творчої наснаги та натхнення,  добробуту і мирного неба, невичерпної енергії та невпинного руху вперед до нових звершень, унікальних проєктів і програм, реалізації амбітних планів та відкриття нових перспектив на благо розвитку рідної України!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас