Виберіть сторінку

Стусівсці подали проєктні заявки для участі у Програмі Erasmus+

Стусівсці подали проєктні заявки для участі у Програмі Erasmus+

Лютий 2023 року виявився надзвичайно продуктивним для Університетської родини Донецького національного університету імені Василя Cтуса.

Причиною цьому стали проєктні заявки, підготовлені та вчасно подані за програмою Erasmus+.

Традиційно були подані заявки за напрямком КА1 – щодо міжнародної мобільності здобувачів, викладачів та співробітників Університету. Тому сміливо мрійте та плануйте закордонні поїздки задля отримання нових знань, знайомств та самовдосконалення!

Цього року командами економічного та юридичного факультетуів ДонНУ імені Василя Стуса було подано дві  заявки на конкурс «Жан Моне. Модуль». Напрямом проєктів є поширення знань про Європейський Союз на шляху України до євроінтеграції.

Також Університет долучився до трьох заявок спільно з українськими та європейськими партнерами за напрямом «КА2 – Розвиток потенціалу вищої освіти».

Цьогорічні проєкти концентруються на розбудові цифрового потенціалу у вищій освіті.

Дякуємо за ініціативи факультету філології, психології та іноземних мов, Юридичній клініці Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Проєкти програми Еразмус+ – це чудова нагода перевірити наші партнерські зв’язки – і ми сміливо констатуємо, що вони надзвичайно міцні!

Дякуємо всім викладачам і співробітникам Стусівського, які активно й оперативно (а іноді й вночі) долучилися до написання таких заявок!

Тож «fingers crossed» і віримо в успіх. Інформація про результати має бути орієнтовно в липні-серпні.

Окремо висловлюємо щиру вдячність «National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team» та пані Світлані Шитіковій. Ми дуже цінуємо партнерство та дякуємо за години проведених консультацій усій Вашій команді!

Працюємо заради Перемоги і майбутнього!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас