Виберіть сторінку

Анастасія Ткачук про семестрове навчання у Варшавському університеті в межах програми Erasmus+

Анастасія Ткачук про семестрове навчання у Варшавському університеті  в межах програми Erasmus+

Отримуємо закордонні вітання від наших Erasmus-студентів!

Здобувачка освіти 2 курсу ступеня освіти «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво. Інтернет-трейдинг. Туристичний бізнес» економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса Анастасія Ткачук поділилася з редакцією нашого новинного сайту враженнями від семестрового навчання у Варшавському університеті (Польща) у межах програми Erasmus+.

Анастасія розповідає: «Для мене навчання в Університеті за програмою Erasmus+ стало подією, яку я запамʼятаю на все життя!

Варшавський університет – це про справді цікаві пари, на яких хочеться відповідати на запитання та висловлювати власну думку, розповідати про Україну. Це цікаві воркшопи, на яких кажуть за годину створити якийсь абсолютно новий інноваційний проєкт, використовуючи лише деревʼяні фігурки та клей. Це аналізування кейсів та розуміння, як теорія з інших країн може бути застосована на практиці в Україні.

З погляду економіста – це пізнання нових теорій та концепцій, історії економіки інших країн та порівняння їх між собою.

Але Erasmus+ – це не тільки про навчання! Це можливість познайомитися з людьми з усіх куточків світу, дізнатися про їхній досвід, думки та погляди. Ніколи не знаєш, де ти знайдеш нових друзів, а тут це надзвичайно легко, адже кожен відкритий для спілкування та нових знайомств. Також це прогулянки по музеях, галереях, парках, незвичайних кавʼярнях, бібліотеках, старовинних та модернізованих вуличках. Кожного дня бачиш щось нове!

І, звісно, розмовна англійська у будь-якому випадку буде ставати все кращою і кращою з кожним днем, адже як навчання, так і спілкування з іншими Erasmus-студентами, відбувається саме цією мовою.

Я дуже вдячна Донецькому національному університету імені Василя Cтуса, міжнародному відділу та кафедрі підприємництва, корпоративної і просторової економіки за можливість брати участь у цій програмі!»

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас