Виберіть сторінку

Підписано анекс про співпрацю між кафедрою україністики Варшавського університету та факультетом філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса

Підписано анекс про співпрацю між кафедрою україністики Варшавського університету та факультетом філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса

Стусівці продовжують розвивати міжнародний напрям діяльності і посилюють багаторічну співпрацю з надійними партнерами.

Відбулося підписання анексу про співпрацю між кафедрою україністики Варшавського університету та факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса до рамкової Угоди про співпрацю між закладами-партнерами.

Документ підписали ректор ДонНУ імені Василя Стуса, проф. д-р Роман Гринюк та ректор Варшавського університету проф. д-р. Алойзі З. Новак.

У межах дорожньої карти співпраці передбачена реалізація спільного проєкту «Польсько-український гуманітарний ландшафт: рецепція, смисли і впливи», що охоплює можливості академічної мобільності здобувачів, стажування викладачів, підготовку спільних публікацій, організацію наукових заходів та ін.

Важливим спеціальним напрямом співпраці є промоція України та української мови у світі.

Координаторами такої співпраці виступають:

  • від Варшавського університету – завідувачка кафедри україністики, д-р Катажина Якубовська-Кравчик;
  • від Стусівського університету – декан факультету філології, психології та іноземних мов, д-р Анатолій Загнітко.

Щиро дякуємо нашим партнерам за непохитну підтримку, паритетне співробітництво і розвиток нових горизонтів взаємодії, що наближають нашу Перемогу!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас