Виберіть сторінку

Ректор Стусівського університету провів нараду щодо початку навчального року

Ректор Стусівського університету провів нараду щодо початку навчального року

31 серпня відбулася нарада щодо початку нового навчального року за участі ректора Романа Гринюка. Роман Федорович привітав проректорів, деканів факультетів та директорів інститутів з початком нового навчального року. Також він закцентував увагу на особливостях проведення посвяти в першокурсники та знаковості цієї події для Університетської родини.

Директор навчально-практичного центру культурно-естетичного розвитку та роботи зі студентами Вікторія Попова повідомила про хід поселення студентів у гуртожитки і стан підготовки до посвяти у першокурсники. Директор бібліотеки Наталія Карягіна ознайомила аудиторію з особливостями спеціального курсу для першокурсників «Основи інформаційної культури». Директор Освітньо-практичного центру інноватики та стратегічного розвитку Юлія Пачос доповіла про підсумки опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освіти за резльтатами літньої сесії 2017-2018 н. р. Декани факультетів та директори інститутів одержали інформацію щодо результатів опитування, що проводилися в їхніх структурних підрозділах.
Про можливість організації у ДонНУ імені Василя Стуса міжнародного іспиту з англійської мови від Британської ради в Україні для викладачів нашого Університету доповіла проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Орєхова.

Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Тетяна Нагорняк та завідувач навчального відділу Оксана Євтухова ознайомили присутніх з навчальним навантаженням, формуванням розкладу та іншими організаційними моментами навчального процесу.
До нового навчального року готові! Зустрінемося 3 вересня на Посвяті!

Архіви

Приєднуйтеся до нас