Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем юриста України

Вітаємо з Днем юриста України

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає юридичну спільноту України з професійним святом – Днем юриста!

Ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права.

Щодня ви здійснюєте почесну місію – захищаєте права і свободи громадян, зміцнюєте національну правову систему, утверджуєте ідеали демократичної держави, дотримуєтеся норм та принципів міжнародного гуманітарного права, представляєте інтереси України в міжнародних органах із захисту прав людини, відчайдушно боретеся за справедливе покарання за воєнні злочини та тероризм рф на території України – суверенної, незалежної, демократичної, соціальної та правової держави.

Щиро дякуємо науково-педагогічним працівникам, здобувачам та випускникам юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса  за натхненну працю, відданість справі, цілеспрямованість, інноваційність та вагомий внесок у розвиток правової європейської держави.

Окремі слова подяки висловлюємо Юридичній клініці Стусівського університету за надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, вразливим категоріям населення у надскладні часи для нашої країни.

Переконані, завдяки юридичній еліті України, ми зможемо піднести принцип верховенства права, юридичну освіту та юридичну професію на новий рівень розвитку.

Бажаємо вам мирного неба та наснаги, успіхів і досягнень, перемог та зважених рішень, нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання рідної України. Нехай ваша самовіддана праця винагороджується повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їхніх конституційних прав і свобод.

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас