Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса вітає університетську родину з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, 80-річчям створення Української повстанської армії та величним святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці знаменні свята і події нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь і монолітність української нації, уособлюють мужність та героїзм оборонців та захисниць рідної землі впродовж усієї багатовікової історії України.

Сьогодні ми низько вклоняємося захисникам і захисницям суверенної, незалежної та соборної України, дякуємо за можливість прокидатися зранку у вільній країні, навчати та навчатися, натхненно працювати й удосконалюватися, робити добрі справи та волонтерити, щодень наближаючи нашу Перемогу.

З вдячністю згадуємо хоробрих козаків, сильних духом повстанців, воїнів світла і добра, з невимовним болем вшановуємо світлу пам’ять наших Янголів-Героїв, які віддали за волю, незалежність та територіальну цілісність рідної України найцінніше – життя… Впевнені, вони й зараз охороняють наше небо…

8 років поспіль ми незламно боремося з російськими окупантами, які злочинно вдерлись на нашу землю та щодень вчиняють геноцид проти українського народу. Викладачі, співробітники, здобувачі та випускники Стусівського університету мужньо захищають нашу Батьківщину на передовій, охороняють наш спокій, виборюють право на свободу та ідентичність української нації.

Тож нехай Пресвята Богородиця береже наших захисників та захисниць під своїм Покровом! Переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас