Виберіть сторінку

Осіння школа молодого науковця 3.0

Осіння школа молодого науковця 3.0

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в рамках реалізації проєкту Британської Ради в Україні «Активні громадяни» та спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» анонсує старт реєстрації учасників в проєкті  «Осіння школа молодого науковця 3.0» для аспірантів закладів вищої освіти та наукових установ, які знаходяться на початку своєї наукової та професійної кар’єри.

Учасники Осінньої школи молодого науковця 3.0 отримають унікальну можливість спілкування з фасилітаторами, які протягом тижневого інтенсивну допоможуть Вам отримати нові знання у вирішенні питань наукового пізнання. Як учасник громади та активний діяч, що має змогу здійснити вклад у сталий розвиток світу, отримані знання дозволять впровадити принципи розвитку особистості у професійній діяльності в межах методики British Council «Активні громадяни».

Бажаєш бути учасником Осінньої школи молодого науковця 3.0 для аспірнтів? Проходь реєстрацію за посиланням та стань одним із перших 50 молодих науковців, що пройдуть інтенсивне навчання та стануть учасниками серії локальних тренінгів за програмою «Активні громадяни».

📌 https://docs.google.com/…/1_Cfy6bvTO9ZXPYcneLJZFFO…/edit

Осіння школа молодого науковця 3.0 проходитиме в онлайн форматі з 24 – 29 жовтня 2022 р.

Головна мета Осінньої школи молодого науковця 3.0 – формування унікального освітньо-наукового простору, що сприятиме наданню консультативної допомоги молодим вченим, підвищенню якості наукових досліджень, професійному зростанню та ефективній підготовці конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України.

Модератор проєкту – Катерина Бабікова, асоційований член РМУ при МОН України 📪 [email protected]

Фасилітатор проєкту – Надія Зубченко, член правління з міжнародного співробітництва Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку».

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас