Виберіть сторінку

Фестиваль «Жовтневі гармати» у Стусівському університеті

Фестиваль «Жовтневі гармати» у Стусівському університеті

У коворкінг-центрі «Університет – наш дім» Донецького національного університету імені Василя Стуса відбувся фестиваль «Жовтневі гармати»

Організатор заходу – факультет інформаційних і прикладних технологій ДонНУ імені Василя Стуса.

Першим заходом фестивалю стало відкриття фотовиставки кандидата філософських наук, старшого викладача кафедри журналістики та соціальних комунікацій Костянтина Родигіна  «Мистецтво світла». Фотографії витримані в чорно-білій техніці, що надає особливий засіб виразності, відсікає хаос зайвих деталей, а залишає найголовніше – світло і тінь. Також Костянтин Родигін провів лекцію-роздум про історію та філософію фотографії як методу та як мистецтва.

Наступним заходом стало засідання Книжкового клубу! Зустріч присвячена світанку американської літератури Натаніелю Готорну та Едгару Аллану По, їхньому впливу на подальший розвиток американської та світової літератури. У Клубі був обговорений класичний роман Готорна «Червона літера». Традиційно ведучими засідання стали директор інформаційно-обчислювального центру Станіслав Нужний та старший викладач кафедри прикладної математики ДонНУ імені Василя Стуса Олег Вєтров.

 На завершення учасники Книжкового клубу переглянули кінострічку «Ворон» та поділилися своїми враженнями.

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас