Виберіть сторінку

Вебінар на тему «Україна 2022: імідж, дипломатія та можливості для молоді»

Вебінар на тему «Україна 2022: імідж, дипломатія та можливості для молоді»

Чергова зустріч учасників євроклубів України, що діють за підтримки Європейського Союзу, пройшла за участі в.о. директора навчально-наукового інституту розвитку академічного потенціалу, старшого викладача кафедри політології та державного управління ДонНУ імені Василя Стуса, доктора філософії з політології Анни Осмоловської.

Для молодих талановитих євроклубівців з євроклубів «European culture» та «Вікно в Європу» і здобувачів спеціальностей «Політологія» та «Журналістика» Донецького національного університету імені Василя Cтуса пані Анна провела вебінар на тему «Україна 2022: імідж, дипломатія та можливості для молоді».

Учасники зустрічі поговорили про імідж України у світі, про Стратегію публічної дипломатії, а також про ключових постатей і традиції, із якими асоціюють нашу державу в зовнішньому інформаційному просторі. Пані Анна презентувала ключові бачення Вінниччини в Україні та Європі як області, що займає 2-ге місце в рейтингу європейських міст України, надає якісні соціальні послуги, піклується про молодь, має інклюзивний міський простір та розвиває молодіжне підприємництво.

Спілкувалися й про можливості для сучасної молоді, а саме – міжнародну академічну мобільність, що є в Стусівському університеті – в рамках програми Erasmus+, двосторонніх угод про співпрацю з іноземними партнерами, за програмами подвійних дипломів з провідними ЗВО ЄС.

А наприкінці вебінару всі учасники спільно намалювали портрет України 2022 в очах усього світу. Згадали й «Kalush», а також Пса Патрона.

Українці – неймовірна нація, яка сьогодні мужньо виборює своє майбутнє! У єдності наша сила!

Щиро дякуємо за запрошення очільниці Євроклубу «Вікно в Європу» Оксані Крайло, за живе тепле та надихаюче спілкування – Тетяні Салієвій, усім учасникам заходу, за всебічну підтримку таких ініціатив – Євровікторині.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас