Виберіть сторінку

Вітання ректора Стусівського університету Романа Гринюка з нагоди Міжнародного дня студентів

Вітання ректора Стусівського  університету Романа Гринюка з нагоди Міжнародного дня студентів

Шановні здобувачі Стусівського університету, щиро вітаю вас із Міжнародним днем студентів – святом юності та прогресивних ідей, сміливості й незламності, творчих звершень та амбітних планів, ініціативності й підкорення вершин знань!

Молодь – рушійна сила суспільства, його совість, внутрішній голос. Студентство України завжди займає свідому громадянську позицію, ініціює прогресивні зміни, захищає незалежність та територіальну цілісність, утверджує цінності демократії та свободи, реалізує соціально-корисні проєкти. Студенти першими піднялися на захист правди і свободи під час Революції на граніті, Помаранчевої революції та Революції Гідності, докорінно змінивши хід історії епохальних подій новітнього становлення України. Сьогодні ж наша молодь героїчно бореться за майбутнє української держави на передовій, звільняє окуповані міста і села, волонтерить, проводить благодійні заходи на підтримку ЗСУ, формує гуманітарні вантажі, організаційно допомагає благодійним фондам, щодень наближаючи нашу спільну Перемогу!

Здобувачі Донецького національного університету імені Василя Стуса – майбутнє нашої держави, інтелектуальна еліта нації, агенти змін та висококваліфіковані фахівці з відбудови рідної України! Ваші здобутки та перемоги – вагомий внесок у розвиток Аlma Mater! Вірю, що ваша національно-патріотична позиція, гостре відчуття справедливості, готовність продовжувати і розвивати академічні цінності та свободи є надійною основою для українського національного поступу.

Шановні студенти, ви маєте потужний потенціал для здобуття знань і духовного зростання, тому втілюйте в життя найсміливіші ідеї й проєкти, підкорюйте наукові обрії та змінюйте світ, демонструйте інтелектуальну відвагу, примножуйте славу Університету та України!

Вітаю зі святом та зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, творчого натхнення, нових відкриттів, результативних сесій, щирих друзів, знакових досягнень та перемог. Нехай роки навчання у Стусівському університеті стануть успішним стартом вашої кар’єри!

Разом до Перемоги!

З повагою

Ректор Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас