Виберіть сторінку

Соціальне підприємництво: виклики сьогодення та погляд у майбутнє

Соціальне підприємництво: виклики сьогодення та погляд у майбутнє

Науковці економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса взяли участь у панельній дискусії «Соціальне підприємництво: виклики сьогодення та погляд у майбутнє» у рамках X Міжнародного бізнес-форуму «Наука-Бізнес-Освіта: стратегічне партнерство». Організатором  бізнес-форуму виступив Київський національний університет імені Вадима Гетьмана.

Завідувач кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки ДонНУ імені Василя Стуса Олександр Трегубов  презентував досвід Стусівського університету в підготовці соціальних підприємців.

Завідувач кафедри менеджменту та поведінкової економіки ДонНУ імені Василя Стуса Ольга Дороніна у своєму виступі окреслила потенціал розвитку соціального партнерства в умовах воєнної економіки.

До участі у форумі також долучилися і здобувачі цієї магістерської програми.

За результатами участі у форумі було акцентовано увагу на важливій місії соціального партнерства у сучасних умовах, намічено нові сфери співпраці з колегами з інших ЗВО, експертами з соціального підприємництва та представниками бізнесу.

Разом до Перемоги!

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас