Виберіть сторінку

Осінні юридичні читання-2022

Осінні юридичні читання-2022

На юридичному факультеті Донецького національного університету імені Василя Стуса проведено Всеукраїнську наукову-практичну конференцію «Осінні юридичні читання-2022: Сучасні проблеми законодавства, практики його застосування та юридичної науки»

У рамках конференції 24 листопада 2022 року відбулося засідання Секції 2. «Конституційне, міжнародне і кримінальне право» у складі: завідуючої кафедри, к.ю.н., доцента Ольги Турченко, к.ю.н., доцента Ірини Щебетун, к.ю.н., доцента Ірини Щербак, к.ю.н., доцента Олексія Мартинюка та ст. викладача Анни Страшок.

Комісія заслухала тези доповідей учасників конференції, які стосувалися проблемних питань взаємодії Конституційного Суду України та Верховної ради України у контексті виконання рішень Конституційного Суду України, застосування електронних доказів у кримінальному провадженні, підстав та порядку скасування запобіжних заходів для проходження військової служби за призовом під час мобілізації, природи фундаментальних принципів міжнародного права тощо.

Висловлюємо подяку всім учасникам конференції за активну участь та плідну роботу!

Юридичний факультет

Архіви

Приєднуйтеся до нас