Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем працівників прокуратури України

Вітаємо з Днем працівників прокуратури України

Шановні колеги, партнери та стейкґолдери!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників прокуратури України!

Діяльність прокуратури як єдиної системи відіграє важливу роль у розвитку України як демократичної правової держави. Саме прокуратура у своїх справах доводить спроможність поєднувати силу державної влади зі справедливістю.

Попри російсько-українську війну, ви стоїте на сторожі законності, верховенства права та міцних демократичних інститутів, захищаєте конституційні права і свободи громадян та інтереси української держави, проводите досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни, допомагаєте справедливо покарати російських окупантів та колаборантів, сприяєте піднесенню міжнародного авторитету нашої держави, натхненно працюєте задля Перемоги України!

Щиро дякую вам за сумлінну роботу, високий професіоналізм, відповідальність та стратегічне мислення, принциповість і служіння Феміді, вагомий внесок у забезпечення правого поля України, активну участь у реформуванні державного механізму, оновленні законодавства України!

Бажаю вам непохитності у служінні правді, професійного зростання та переконливих здобутків, добробуту і мирного неба, наполегливості та успіхів у розбудові України як правової європейської держави! 

З повагою Роман ГРИНЮК

Архіви

Приєднуйтеся до нас