Виберіть сторінку

Засідання Вченої ради Стусівського університету

Засідання Вченої ради Стусівського університету

У Стусівському університеті 2 грудня відбулося чергове засідання Вченої ради. Його відкрив ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса Роман Гринюк. Він привітав новий склад Вченої ради Стусівського університету та побажав успіхів і багато нових вдалих рішень.

Наступною позитивною нотою засідання стало нагородження здобувачів та працівників за перемогу у Всеукраїнському диктанті національної єдності. Роман Федорович подякував учасникам та організаторам. 

Члени Вченої ради шляхом таємного голосування обрали головуючим Вченої ради Анатолія Загнітка, заступником головуючого Романа Гринюка та секретарем Олену Важеніну. Вітаємо колег із обранням і бажаємо наснаги, натхнення та плідної роботи на благо розвитку Стусівського університету!

Першим питанням порядку денного стала доповідь декана юридичного факультету Ірини Коваль та голови комісії з підготовки питання Людмили Юрчишеної про діяльність юридичного факультету за основними напрямами роботи та перспективи його розвитку. 

Про науковий напрям діяльності факультету історії та міжнародних відносин доповіли декан факультету історії та міжнародних відносин Юрій Теміров та голова комісії з підготовки питання Ольга Дороніна.

Анатолій Загнітко подякував усім присутнім та побажав успіхів, знакових здобутків та підкорення нових вершин!

Тримаємо освітянський стрій та наближаємо Перемогу разом!

Юлія Лучицька

Архіви

Приєднуйтеся до нас