Виберіть сторінку

Вітаємо з Днем працівників суду

Вітаємо з Днем працівників суду

Колектив Донецького національного університету імені Василя Стуса щиро вітає колег, друзів, партнерів, стейкґолдерів, працівників органів та установ системи правосуддя України з професійним святом – Днем працівників суду! 

Щодня ви торуєте шлях до справедливості, утверджуєте принцип верховенства права, забезпечуєте функціонування системи правосуддя в умовах воєнного стану, захищаєте права і свободи громадян, примножуєте кращі традиції українського судочинства, сприяєте розвитку України як демократичної правової держави.  

Щиро дякуємо нашим партнерам, Верховному Суду України, Конституційному Суду України, Господарському суду Вінницької області, Сьомому апеляційному адміністративному суду, Вінницькому міському суду Вінницької області, Вінницькому районному суду Вінницької області, Вінницькому апеляційному суду, Вінницькому окружному адміністративному суду, за плідну співпрацю, глибоку довіру, обмін досвідом, практичну підготовку здобувачів юридичного факультету, всебічну підтримку ініціатив Стусівського університету, спільне проведення всеукраїнських змагань та турнірів із права, синергію освітніх і владних інституцій у розбудові правової європейської  держави! 

Зичимо вам міцного здоров’я та наснаги, професійних успіхів та життєвої енергії у почесній місії служіння Людині і Закону, добробуту і мирного неба, прихильності фортуни та незалежних принципових рішень і вчинків в ім’я процвітання української держави. Нехай людська шана, повага та довіра стануть для вас дороговказом у щоденній роботі! 

Разом до Перемоги!

З повагою колектив ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас