Виберіть сторінку

Інтенсивні мовні курси: англійська, німецька, польська

Інтенсивні мовні курси: англійська, німецька, польська

Тривають інтенсивні криваві бої на Донбасі, тримається незламна фортеця Бахмут. Щодня збільшується кривавий рахунок втрачених життів, понівечених доль, але Україна була, є і буде! Життя триває і навчання теж!

У 2022 році «Інтенсивні мовні курси: англійська, німецька, польська» особливі. Після перших занять розпочалися масовані ракетні удари і проблеми зі зв’язком і світлом.

Так, ми починали з більшої кількості слухачів, але кожен важливий на своєму фронті! Ми тримаємо освітянський стрій, тому заняття курсу було продовжено, попри труднощі.

У першому семестрі 2022-2023 навчального року 9 студентів, співробітників і викладачів Університету після успішного складання іспиту мають змогу отримати сертифікати ДонНУ імені Василя Стуса про володіння англійською мовою рівнів  Pre-Intermediate і Intensywny kurs języka polskiego.

Навчально-виробнича лабораторія «Творча майстерня» Донецького національного університету імені Василя Cтуса вітає наших слухачів з успішним складанням іспиту на підтвердження рівня володіння іноземною мовою (англійська) і (польська) та завершенням навчання на «Інтенсивних мовних курсах: англійська, німецька, польська»!

Дякуємо нашим слухачам за старанність і сумлінність, працелюбність та натхненність,  підтримку і співпрацю!

Ми пропонуємо якісно новий рівень сучасних знань і розмовних навичок, що стає додатковою сходинкою професійного зростання завдяки нашим шановним і висококваліфікованим викладачам: Бойван Олесі Степанівні й Гаврилюк Олені Андріївні.

Маємо велику надію, що ці три місяці Вашого життя були цікавими, змістовними та ефективними!

Українці сильні, ми разом, і ми обов’язково переможемо!

Тримаймо освітянський стрій!

Навчально-виробнича лабораторія «Творча майстерня»

Архіви

Приєднуйтеся до нас