Виберіть сторінку

Угода про співпрацю з Вінницьким регіональним центром підвищення кваліфікації як результат багаторічного плідного партнерства

Угода про співпрацю з Вінницьким регіональним центром підвищення кваліфікації як результат багаторічного плідного партнерства

ДонНУ імені Василя Стуса – надійний та соціально відповідальний партнер!

Сьогодні першим проректором Донецького національного університету імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк та директором Вінницького регіонального центру підвищення кваліфікації Тетяною Пашиніною підписано угоду про співпрацю як результат багаторічного плідного партнерства.

Викладачі Університету регулярно залучаються для проведення вебінарів та тренінгів на програмах підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування та органів публічної влади, що реалізуються Центром. Фахівці Центру беруть участь в обговоренні освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів, що реалізуються в ДонНУ імені Василя Стуса.

Укладання нового договору про співпрацю спрямовано на розширення напрямів взаємодії, зокрема: проведення спільних освітньо-наукових заходів, проходження здобувачами Університету практичної підготовки на базі Центру, реалізацію програм підвищення кваліфікації працівників установ-партнерів.

Пресцентр ДонНУ імені Василя Стуса

Архіви

Приєднуйтеся до нас